Een vacature plaatsen op TO BE Kinderopvang heeft veel effect. Iedere maand wordt het platform door ca. 30.000 tot 35.000 mensen bezocht. Deze mensen zijn allemaal verbonden met de kinderopvangbranche. 40% Van deze mensen bezoekt het vacature gedeelte van de website. Per maand solliciteren meer dan 700 kandidaten op openstaande vacatures. Een vacature plaatsen kan al vanaf € 25,00 incl. BTW voor publicatie van 30 dagen.

GRATIS VACATURE PLAATSEN T/M 31 AUGUSTUS

Statistieken

Vanaf juli 2017 kunnen kandidaten vragen beantwoorden tijdens de sollicitatie welke worden meegezonden bij iedere sollicitatie. Hier komen hele interessante antwoorden uit.  Zoals je ziet reageren er veel kandidaten, maar nog belangrijker, ze voldoen aan jouw kwaliteitseisen. Zo woont maar liefst 73% van de kandidaten maximaal 20 kilometer van de werkplek en 47% zelfs binnen 10 kilometer afstand.

 

Werkervaring

79% van de kandidaten heeft werkervaring in de Kinderopvangbranche. 35% Zelfs langer dan 5 jaar!

 

Opleiding

Maar liefst 60% van de kandidaten heeft een opleidingsniveau van minimaal MBO 4 en 76% van de kandidaten kan meteen aan het werk, omdat ze in het bezit zijn van een geldig diploma voor de kinderopvangbranche.

GRATIS VACATURE PLAATSEN T/M 31 AUGUSTUS