Partou is een verzamelplaats van pedagogische kennis

Doordat Partou marktleider binnen de kinderopvang is en meer dan 3000 medewerkers in dienst heeft, hebben we als organisatie veel pedagogische kennis in huis. Op deze pagina delen we graag onze ervaringen en kennis met je.

Lees artikelen, ontdek blogs en bekijk video’s over onder meer de Peuter 2-daagse, buitenslapen, een uniek bso vakantieprogramma en hilarische uitspraken van kinderen. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk dan onze vacatures op TO BE kinderopvang!

Blogs

[ess_grid alias=”themapartou”][/ess_grid]

Kom bij ons werken

Wil jij graag in de kinderopvang werken, leren van collega’s, maar ook jouw pedagogische kennis delen? Bekijk dan ons uitgebreide vacatureaanbod in heel Nederland.

Bekijk de vacatures van Partou Kinderopvang

Recensies medewerkers Partou

Een super leuke en dynamische organisatie om voor te werken! Elke dag is bijzonder!
Layla Alkema-Buter, pedagogisch medewerker
Ik werk al geruime tijd voor Partou Kinderopvang, ik ervaar dit bedrijf als een fijne werkgever, 1 die ruimte biedt voor ontwikkeling en aandacht heeft voor de werknemer. Ik zelf ben gestart als pm’er op de groep en heb verschillende functies mogen invullen, nu werkzaam als regio-adviseur voor de flexpool. Ik ben blij met Partou!
Bianca Boonstra-Timmerman, regio-adviseur flexpool
Ik ben sinds 2014 bij Partou kinderopvang in dienst. Begonnen als stagiair en nu pm’er op de groep. Ik werk hier met veel plezier!
Mark Loder, pedagogisch medewerker

Impressie van werken bij Partou

Oops...
Slider with alias sfeerimpressie-partou not found.

Partou, elke dag iets bijzonders

Wat kinderen leren bij het Partou kinderdagverblijf

BSO vakantieprogramma