Over TO BE Kinderopvang

TO BE Kinderopvang is een nieuw online platform gericht op medewerkers en eigenaren in de kinderopvangbranche. Het platform biedt inspiratie, informatie en interactie met blogs, reviews, tips, interviews en meer. We zijn op 18 augustus 2016 online gegaan en bereiken nu 20.000 mensen per maand. De komende maanden zullen we de website nog uitbreiden met extra functionaliteiten.

Inspiratie

Op ons platform willen we met blogs pedagogisch medewerkers, eigenaren en managers uit de kinderopvang ervaringen laten delen over alle vlakken binnen de branche. We zullen reviews plaatsen over o.a boeken, speelgoed, cursussen, workshops en dergelijke.
Inspiratie en tips geven over pedagogiek, fotografie, gezonde recepten, knutsels, activiteiten, interieurinrichting, financiën, marketing, et cetera.

Informatie

Professionals uit de branche informeren jou via blogs over ontwikkeling in de branche, leveranciers krijgen de ruimte hun diensten of producten inhoudelijk aandacht te geven. Wij vullen dit aan met nuttige informatie en interviews met interessante personen.

Interactie

Op alle artikelen kan je inhoudelijk reageren via ons platform en hierover met elkaar discussiëren. Dit doen we in de Koffiebar. Ook kan je direct met een blogger of adverteerder contact opnemen.
Hiermee brengen we iedereen in de branche met elkaar in contact.

Heb je zelf een product, informatie, een vraag of behoefte dat we ergens aandacht aan besteden? Laat het ons weten, tips zijn altijd welkom en we staan open voor nieuwe initiatieven.

Manja Beukers
Manja BeukersEigenaresse
Manja is moeder van Boris en Bruno en 8 jaar lang actief geweest in de reclame. Ze wilde haar eigen bedrijf in een maatschappelijke leuke branche. In gesprek met Jeroen kwamen ze in de lente van 2016 tot het idee van To be Kinderopvang. Een online platform voor en door de kinderopvang.
Jeroen Pernot
Jeroen PernotEigenaar
Jeroen is vader van twee kleine kereltjes. Via Boris is hij in contact gekomen met de kinderopvang. Sinds 2013 is hij eigenaar van KDV Online, waarmee hij specifiek websites ontwikkelt voor de Kinderopvang. Vanuit zijn behoefte om zich te promoten in de branche is het idee van To be Kinderopvang ontstaan.
Neem contact met ons op