Oops...
Slider with alias curiouskids not found.

COCKTAILS @ CURIOUS KIDS!

Wil jij met je pedagogische achtergrond Curious Kids Kinderopvang beter leren kennen, zonder ergens aan vast te zitten? Geheel vrijblijvend kletsen, met een drankje, hapje en deuntje erbij? Kom dan naar de Meet & Greet op donderdagavond 13 september, je kan inlopen tussen 18.30 en 20.30 uur.

Waarom je écht even moet langskomen?

– Bij Curious Kids werken ze met kleinschalige groepen;
– Bij hen heb je veel verantwoordelijkheid;
– Ze hebben horizontale groepen met ontwikkelingsgerichte groepsactiviteiten;
– Bij hen is er een persoonlijke benadering met korte lijnen;
– Zij waarderen je input en doen er ook wat mee;
– Er is een nauwe samenwerking met de vestigingsmanager;
– Ze zijn een jonge organisatie met een vast en hecht team;
– Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen & congressen;
– Ze organiseren borrels en uitjes voor het personeel;
– Ze bieden vaste uren op contract en mogelijkheid tot een vast contract;
– De vestigingsmanagers nemen ruim de tijd om je helemaal goed wegwijs te maken in de organisatie en in het Pedagogisch beleid!

Curious Kids als werkgever

Curious Kids is een kinderdagverblijf in Amsterdam Rivierenbuurt, de Pijp en de Baarsjes. Zij bieden hoogstaande kwalitatieve opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De opvang vindt plaats in een veilig, warm en huiselijk kinderdagverblijf met kleinere groepen.

De pedagogische visie berust op positief opvoeden. Zij vinden dat elk kind uniek is en ook zo benaderd moet worden in de ontwikkeling. Ter stimulering hiervan bieden zij dagelijks gerichte activiteiten aan en werken ze met de thema’s uit hun eigen ontwikkelingsstimuleringsprogramma. Verder vinden zij het belangrijk dat hun ‘Curious’ kindjes de wereld ontdekken, zij gaan daarom elke dag met hen naar buiten en organiseren graag uitstapjes naar bijvoorbeeld de bibliotheek, een kindertheater, het Amsterdamse bos enzovoorts. Hierin hebben de pedagogisch medewerkers veel vrijheid bij het indelen van de dag en aandragen van leuke activiteiten.

Zij maken gebruik van externe professionals voor het aanbieden van yoga- en muziekles om de ontwikkelingsgebieden van de kinderen extra te stimuleren. Daarnaast vinden zij voeding erg belangrijk, daarom krijgen de kinderen iedere dag een warme biologische gestoomde lunch. https://www.curiouskids.nl

Aanmelden

Jazeker, ik kom graag op donderdag 13 september tussen 18:30 en 20:30 uur kennismaken met Curious Kids.

Locatie: Van Woustraat 217 in Amsterdam

Oeps! We konden je formulier niet vinden.