Zorgzame en ondernemende nanny gezocht voor 3 kinderen (Naarden)

Zorgzame en ondernemende nanny gezocht voor 3 kinderen (Naarden)

  • Aantal uren per week: 20
  • Deeltijd
  • Naarden
  • 17 mei 2018

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Kind aan huis

Heb je een passie voor het werken met kinderen ben je flexibel en houd jij van afwisseling? Kun je goed zelfstandig werken en ben je een echte aanpakker?

Achtergrondinformatie bedrijf: Gastouderbureau Kind aan huis bemiddelt tussen gezinnen en liefdevolle, ervaren nanny’s. Onze nanny’s zijn opgeleid als pedagogisch medewerker of hebben ervaring in de gastouderopvang. Kind aan huis, opgericht door de SKBNM en Bink Kinderopvang, biedt kwalitatieve kinderopvang aan huis.

Functieomschrijving:

Voor een gezin in Naarden zijn we per direct op zoek naar een ondernemende en ervaren nanny.
Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 kinderen; een meisje van 4 jaar, een jongetje van 2 jaar en een meisje van 4 maanden oud.
Het gaat om 2 dagen per week van 08.00 tot 18.00 uur: een maandag, dinsdag of donderdag.
De tweede dag is een vrijdag. Het is eventueel ook mogelijk om de vrijdag om de week te werken.

Het oudste meisje geniet ervan om samen dingen te ondernemen: gezellig samen koken of een spelletje doen. Het jongetje speelt graag met de duplo maar is vooral buiten te vinden; weer of geen weer. Het jongste meisje is graag in de aanwezigheid van haar grote zus en broer. Daarnaast heeft ze echt nog de structuur van slaapjes nodig.

Ouders vinden het belangrijk dat er vriendjes en vriendinnetjes mogen komen spelen en vinden het fijn als je aan het einde van de dag voor de kinderen wilt koken.
Ben jij de nanny die echt een band opbouwt met de kinderen en onderdeel wordt van het gezin? Lees dan verder!

Gewenste kandidaat: Functie-eisen Kind aan huis:- een opleiding in de kinderopvang of andere relevante opleiding; - minstens twee jaar relevante ervaring; - minimaal een jaar beschikbaarheid.Ons aanbod: Een salaris van €14 tot €16.- per uur, afhankelijk van jouw werkervaring.Wij bieden jou een baan waarin je jouw passie voor kinderen kwijt kunt en waarbij je gecoacht wordt door onze kinderopvangorganisaties Bink Kinderopvang en de SKBNM.Als nanny werk je volgens de regeling dienstverlening aan huis; de ouders waarvoor je gaat werken worden jouw werkgever. Met de ouders sluit je een jaarcontract af, dit kan onbeperkt worden verlengd.Kind aan huis ondersteunt je onder meer door middel van thema-avonden en trainingen zoals kinder-EHBO, Gordontraining, en pedagogische vaardighedentraining. We komen tweemaal per jaar op huisbezoek en ondersteunen je in je dagelijks werk door middel van coaching.Binnen Kind aan huis ben je lid van ons nanny-netwerk. Dit biedt je de gelegenheid om af te spreken met collega-nanny's en samen ideeën uit te wisselen.Kind aan huis is opgericht door de SKBNM uit Bussum en Bink kinderopvang uit Hilversum. Dit werk is zeer geschikt om te combineren met een vervolgopleiding of met een baan bij de invalpoule van Bink Kinderopvang of de SKBNM.Enthousiast geworden? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!www.kindaanhuis.nl
Contactpersoon: Marja Oppedijk
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures