Pedagogisch medewerker peutergroep KDV de Bosuilen, 4 dagen per week

Pedagogisch medewerker peutergroep KDV de Bosuilen, 4 dagen per week

Vestiging: Bosuilen

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

KovDeBilt Kinderopvang de Bilt

Houd je van buiten? Wij bieden een ervaren, gezellig team op een mooie locatie in het bos, met een geweldige tuin. We hebben voor de peuters regenlaarsjes en regenbroekjes

Achtergrondinformatie bedrijf: Wij staan voor kleinschalige, professionele kinderopvang zonder winstoogmerk. We realiseren kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor alle kinderen in de gemeente. Vertaald naar de praktijk betekent dit, dat wij in de kinderdagverblijven onder andere gebruik maken van het ontwikkelingsgerichte programma ‘Uk en Puk’. Wij bieden de kinderen al spelenderwijs vernieuwende, leuke en leerzame activiteiten aan. Een pedagogische aanpak De pedagogische coach van de organisatie ondersteunt en begeleidt de medewerkers bij het programma en zorgt dat het niveau van pedagogische handelen hoog is en blijft. Onze buitenruimtes zijn met natuurlijke materialen aangelegd en zeer ruim. Dat geldt overigens ook voor onze binnenruimtes. Wij staan erom bekend ruim boven de wettelijke norm te bou

Functieomschrijving:

Kinderdagverblijf De Bosuiltjes is per half juli 2018 op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de peutergroep voor 4 dagen per week. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Kinderdagverblijf de Bosuilen heeft 4 horizontale groepen, 2 baby en 2 peutergroepen. Het team bestaat uit 13 medewerkers, die voor een deel zelfstandig sturend zijn. We zoeken een collega voor één van de peutergroepen. Het is belangrijk dat je ontwikkelingsgericht met peuters werkt, wij maken gebruik van het ontwikkel programma Uk&Puk. Verder is het belangrijk dat je alle taken rondom de groep zelfstandig uitvoert en daarnaast samen met je collega’s groep overschrijdende taken uitvoert.
Houd je van buiten?
Wij bieden een ervaren, gezellig team op een mooie locatie in het bos, met een geweldige tuin. Wij houden van buiten! We hebben voor de baby’s buitenbedjes en voor de peuters regenlaarsjes en regenbroekjes.
De ouders geven ons een hoog klant tevredenheids cijfer en daar zijn we trots op.
Waarom wil je bij ons werken?
• Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Je bent een duizendpoot en vindt het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden biedt voor creativiteit, fantasiespel, koken, natuurbeleving, sport en spel, enz
• Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholingen.
• Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn.
Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!

Gewenste kandidaat: Wie ben jij? • Je hebt ervaring in het werken met peuters • Je wilt kwalitatief goede kinderopvang bieden. • Je hebt kennis van ontwikkeling gericht werken. • Je bent liefdevol en duidelijk, betrouwbaar, communicatief vaardig en een creatieve, fantasierijke duizendpoot. • Je bent in staat kinderen en ouders gastvrij te onthalen met kennis van hostmanship. • Je bent een goede teamplayer, hebt een actieve werkhouding en blijft ook zelf in ontwikkeling. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert om in de kinderopvang te mogen werken? Check op https://www.fcb.nl/kinderopvang/cao/veel-gestelde-vragen/welk-diploma-kwalificeert-voor-pedagogisch-medewerkerOns aanbod: Onze arbeidsvoorwaarden in het kort: Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.843,- t/m € 2.652,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening. Interesse? Voor informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Pim Witjes. Zij is bereikbaar op ma/di/wo en do ochtend via 06-51460607 Je sollicitatiebrief met C.V. ontvangen wij graag voor 23 april op onderstaand adres; Een e-mail mag natuurlijk ook: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 8 mei 2018 vanaf 1200 uur.
Contactpersoon: Pim Witjes
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures