pedagogisch medewerker BSO

pedagogisch medewerker BSO

Vestiging: Zoeterwoude

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude

SKZ zoekt een pedagogische medewerker voor onze nieuwe brede school in Zoeterwoude Dorp op een vaste BSO groep. Maandag, dinsdag en donderdagmiddag.

Achtergrondinformatie bedrijf:

Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) staat voor goede, betrouwbare en eigentijdse kinderopvang voor kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 13 jaar. De stichting heeft twee kinderdagverblijven, drie peuterspeelzalen en vier BSO locaties. Samenwerking met scholen en andere externe partijen en de doorgaande lijn van 0-12 jaar staan bij SKZ hoog in het vaandel. Met bijna 50 enthousiaste medewerkers vangen we met veel plezier zo’n 500 kinderen op.


Functieomschrijving:

Wij zoeken een spontane, actieve en vrolijke collega die makkelijk zijn of haar weg vindt binnen de diverse BSO groepen voor onze nieuwe brede school.in Zoeterwoude Dorp. Je werkt met veel enthousiasme kinderen te inspireren om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld techniek, muziek, sport en andere activiteiten. Je hebt een hoofd vol schitterende ideeën en je kan goed improviseren. Naast hard werken, vind je ook de rust voor interactie met de kinderen.Vanzelfsprekend heb je een pedagogische opleiding afgerond, spreek je goed Nederlands en heb je liefst ook al werkervaring in de kinderopvang. Ben je in bezit van VVE opleiding en/of bekend met Uk en Puk dan heb je een streepje voor.

Gewenste kandidaat:

Het zou fijn zijn als je maandag, dinsdag en donderdagmiddag kunt werken, we hebben dan plek op een vaste BSO groep op onze nieuwe brede school in Zoeterwoude Dorp
Dus intensiever contact met de kinderen en collega's en ouders. Je kan dan ook mentor van de kinderen worden.
In de schoolvakanties zijn we hele dagen open , het zou fijn zijn als je dan hele dagen kunt werken.

Ons aanbod:

Een uitdagende baan in een BSO team bij een onze nieuwe brede school. De inschaling is volgens de cao Kinderopvang in schaal 6

Contactpersoon: M. van veldhuizen
Lees ons blog, hoe je een goede solicitatiebrief schrijft
Maak een online C.V aan en wordt gevonden door een werkgever.
Je kan alleen in de Kinderopvang werken indien je voor aanvang van het werk een Verklaring Omtrent Gedrag kan inleveren van maximaal twee maanden oud. Je kan deze aanvragen via je gemeente. Je hebt de verklaring nog niet nodig om online te solliciteren, maar wel bij een sollicitatiegesprek.
Upload uw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures