Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO

Vestiging: Amsterdam
  • Aantal uren per week: 18-26
  • Deeltijd
  • Amsterdam
  • 30 september 2019

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

De Kleine Wereld

Ben jij op zoek naar leuke baan als Pedagogisch Medewerker in Amsterdam? Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken.


Functieomschrijving:

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Middags haal je de kinderen op van school waar ze veel hebben meegemaakt. Druk kletsend loop je naar de opvang waar thee en fruit door jouw collega zijn klaargezet. Je bespreekt het door jullie opgezette dagprogramma met de kinderen. Zoveel leuke ideeën… Welke wordt het? De kids maken een keuze. Een deel van de groep gaat met jou een papegaai tekenen in het atelier en de kinderen die hun energie kwijt moeten, rennen met jouw collega door de speeltuin. Dankzij de overdosis aan nieuwsgierigheid en de leergierigheid van de kinderen is geen dag hetzelfde. En je zou het niet anders willen.

Je bent de contactpersoon voor de ouders. Ze kunnen bij jou terecht wanneer er bijzonderheden zijn. En wanneer ze hun zoon of dochter ophalen, vertel jij enthousiast over de door jou gespotte talenten. Heb jij een mini-Messi in je groep? Of een puber-Picasso? Jij hebt het allang in de gaten.

Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. We zijn een team. Jij hebt dus alle kans om je te ontwikkelen. Wil je meer leren over interactief voorlezen, babygebaren en/of kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong? Dan zit je bij ons goed! Ons doel: het beste uit de kinderen halen. Samen met de ouders, in een prettige, open en stimulerende sfeer.

Over het werk

Als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang ben je gericht op de begeleiding, ontwikkeling en vrijetijdsbesteding van kinderen van 4 tot 12 jaar, na schooltijd en tijdens schoolvakanties. Het gaat om minimaal 20 tot maximaal 26 uur per week verdeeld over 4 dagen.

Starten kan per direct. Want we hebben je keihard nodig, net als de kinderen!

Achtergrondinformatie bedrijf:

Wij zijn De Kleine Wereld! Wij zijn, samen met ouders, bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle, professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een innovatieve organisatie met specialisten op onder meer de gebieden interactief voorlezen, babygebaren en kinderen met een ontwikkelvoorsprong.

Gewenste kandidaat:

Over jou

✓ Je stuitert van enthousiasme.

✓ Je bent dol op kinderen en ziet hun potentie.

✓ Je bent creatief en een beetje gek.

✓ Je barst van de leuke ideeën en bedenkt graag nieuwe (sport)activiteiten.

Heb je ook nog een mbo-diploma Sport- en bewegen (niveau 3 of 4) en/of mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4)? Kom dan snel solliciteren!

Ons aanbod:

Goed om te weten

-Je valt onder de CAO Kinderopvang
-Een salaris van minimaal € 2047,00 bruto en maximaal € 2793,00 bruto afhankelijk van je opleiding en ervaring
-Na een jaarcontract kom je voor onbepaalde tijd in dienst
-Helefijne secundaire arbeidsvoorwaarden: zoals een reiskostenregeling, fietsplan, collectieve ziektekostenverzekering en een pensioenregeling
-Je krijgt voorrang op een kindplaats bij De Kleine Wereld
-Je kunt je lekker fysiek uitleven door gebruik te maken van kortingen bij sportscholen of deel te nemen aan onze hardlooptrainingen en danslessen
-Uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richtingen die jij interessant vindt

Vind onze vacaturepagina leuk en ontvang al onze vacatures inclusief plaatsnaam via Facebook

« Terug naar de zoekresultaten | Alle vacatures