Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Heb jij een hart voor kinderen? Vind je het fantastisch om ze te verzorgen en te begeleiden bij hun ontwikkeling?

Hoofddorp

Over Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer

Heb jij een hart voor kinderen? Vind je het fantastisch om ze te verzorgen en te begeleiden bij hun ontwikkeling? Wil je elke dag met plezier naar je werk? En organiseer je graag activiteiten waar kinderen blij van worden? Dan hebben wij de baan die je zoekt! Kijk gauw bij ‘ons aanbod’ en zie wat wij jou allemaal te bieden hebben.

SKH is een professionele organisatie die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt op 7 kinderdagverblijven, 24 peuterspeelzalen en 12 bso’s in de Haarlemmermeer.

Werken als pedagogisch medewerker bij SKH is leuk, afwisselend en leerzaam. Elke dag is weer bijzonder. Het is ook dankbaar werk: je bent er voor de kinderen en daar krijg je veel voor terug. Allereerst de persoonlijke band met de kinderen en het plezier dat je dagelijks met ze kunt beleven. Verder mag je mede-opvoeder zijn naast de ouders, die dankzij jouw deskundigheid met een gerust hart naar hun eigen werk kunnen gaan. Tot slot is er intensieve samenwerking met collega’s en de ondersteuning door je leidinggevende, die maken dat je er niet alleen voor staat.

Bedrijfsactiviteiten: Buitenschoolse opvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang

Contact informatie

Website https://www.kinderopvanghaarlemmermeer.nl/

Vacatures bij Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer