Vacatures Smallsteps

Bij Smallsteps dragen we geen cape. Hebben we geen superkrachten zoals in een film. Maar zijn we er iedere dag voor onze kinderen. Tijdens vallen en opstaan. We helpen ze om te ontdekken wat ze in hun mars hebben. En dat is zo ontzettend veel. Wij zijn er voor hen. Het hele jaar door.

Wij laten kinderen stap voor stap hun talenten ontdekken. Dat is onze belangrijkste drijfveer en de reden waarom we bestaan. Jij als Smallsteps medewerker werkt elke dag aan de beste zorg en de juiste uitdaging voor ieder kind. Een tweede thuis. En voor ouders een luisterend oor en een vertrouwd gevoel. Dat maakt ze echte helden.

Maar wie zijn wij?

Smallsteps heeft zo’n 150 kinderdagverblijven, 170 buitenschoolse opvanglocaties en 30 peuterspeelzalen door heel Nederland. Elke locatie heeft een eigen karakter, passend bij de buurt of wijk. Medewerkers vormen de kracht van onze organisatie en maken het verschil. We werken nauw samen met ouders, de lokale gemeenschap, nationale partners en experts. Zo vergroten wij onze kennis, ons aanbod én de kwaliteit van de opvang.

Het pedagogisch beleid van Smallsteps is gebaseerd op onze jarenlange ervaring, kennis uit toonaangevende wetenschappelijke studies en richtlijnen van de overheid. Het is een ambitieus beleid, omdat elk kind een sterke start verdient. Daarvoor zetten wij elke dag net even een stapje extra.

Onze pedagogisch medewerkers, coaches en locatiemanagers en de collega’s op de twee servicekantoren, het zijn allemaal experts op hun eigen vakgebied. Alleen door onze krachten te bundelen en goed samen te werken kunnen we bouwen aan de beste kinderopvang. Bovendien investeren we graag in de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo kunnen we werken volgens de nieuwste inzichten.

Wij geloven in de kracht van iedere medewerker, wij geloven in jou!