Oops...
Slider with alias kind-co not found.

Vacatures KMN Kind & Co

Iedere dag is anders, zeker als je met kinderen werkt. Je beleeft de meest bijzondere, ontroerende en hilarische momenten met kinderen, ouders en collega’s. Dat doen we bij Kind & Co met ruim 1.400 collega’s. Een professionele groep mensen, met één gezamenlijke passie: het werken met en voor kinderen.

In 2016 hebben we collega’s gevraagd naar hun passie: wat maakt hun werk bij Kind & Co zo bijzonder? Zij hebben verhalen verteld, foto’s gemaakt en gedichten geschreven. Deze belevenissen, geïllustreerd met beelden die vaak weergeven wat in woorden niet te vatten is, zijn in een digitaal boekje bij elkaar gebracht.

Wij werken in het midden van Nederland, met ca. 260 locaties in de driehoek tussen Amsterdam, Gouda en Veenendaal. Ons hoofdkantoor ligt centraal in ons werkgebied; in Houten. We zijn een professionele organisatie, met veel vrijheid en ruimte voor initiatief. De locaties worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund door snel schakelende experts van de stafafdelingen. Tegelijkertijd voelt het werken vanuit jouw eigen locatie kleinschalig, je ‘runt’ samen met je collega’s je eigen locatie, en bent onderdeel van ‘de buurt’. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen zorgen wij voor een veilige omgeving waarin kinderen kunnen groeien.

Wij zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met de toekomst van de kinderen. En de toekomst van onze medewerkers. Vandaar ons motto: ‘Wij denken in morgen’. Onze kernwaarden zijn hiervoor de basis: Ontwikkelingsgericht, Samenwerken, Betrokken en Klantgericht. Voor jou betekent dit dat je bij Kind & Co niet stilstaat. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing en persoonlijke aandacht. In een omgeving waarin teamwork, samen bouwen, veiligheid en plezier de basis zijn.

Wil je meer van ons weten? Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Onze vacatures vind je op deze website

Uitstaande vacatures

Wij hebben momenteel de volgende vacatures uitstaan.

Er zijn momenteel geen vacatures.