Oops...
Slider with alias de-bilt not found.

Vacatures Kinderopvang De Bilt

Kinderopvang De Bilt wil haar medewerkers en de kinderen, naast goede kwaliteit, ook duidelijkheid en vastigheid bieden. Daarom krijg je, bij wederzijdse tevredenheid over het functioneren, al na een jaar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Echter, bij deze tijd hoort ook dat medewerkers zich blijvend willen ontwikkelen, willen leren. Dat vinden wij dan ook minstens zo belangrijk: meedenken in werkgroepen, volgen van opleidingen/trainingen, actieve houding tijdens werkoverleggen, vergaderingen, bijwonen van de jaarlijkse studiedag: allemaal zaken waar wij veel waarde aan hechten en die we ruimschoots faciliteren.

Dit betekent dat wij op zoek zijn naar leergierige, nieuwsgierige medewerkers die zich ervan bewust zijn dat kinderopvang echt een vak is. Bij het uitoefenen van je beroep draag je zelf de verantwoordelijkheid voor een groep kinderen, als gelijkwaardige partner, samen met een collega. Kinderopvang is niet alleen noodzakelijk als arbeidsmarkt instrument, maar ook van het grootste belang voor de ontwikkeling van kinderen.

Zodat kinderen als ze vier jaar zijn “schoolfit” zijn: hebben leren spelen met andere kinderen, hebben leren delen etc. en nee, dus het gaat zeker niet alleen om de cognitieve vaardigheden die we spelenderwijs ondersteunen. Voor schoolgaande kinderen geldt dat we ze in huiselijke sfeer een fijne en zinvolle vrijetijdbesteding willen bieden, ondersteund door workshop waarbij externe “specialisten” worden ingehuurd.

Alle locaties liggen in of nabij natuurlijke buitenruimten en zijn op fietsafstand van Utrecht, Zeist en treinstation Bilthoven bereikbaar. Het kind staat bij ons centraal en er is veel aandacht voor pedagogisch beleid. De pedagogisch coach en de activiteitenfunctionaris bieden je, indien nodig, ondersteuning om er samen voor te zorgen dat ieder kind een leuke dag heeft.

Kun jij je in bovenstaande vinden, kijk dan of er voor jou een passende vacature bij ons is.

Uitstaande vacatures

Wij hebben momenteel de volgende vacatures uitstaan.

Er zijn momenteel geen vacatures.