Overzicht

Wil jij groeien van pm-er naar pedagogisch professional?

 

 

 

Hoe werkt het kinderbrein nu eigenlijk? Hoe kan ik een kind helpen in zijn ontwikkeling? Hoe zie ik of een kind zich werkelijk veilig voelt? Wie is dit kind en wat heeft hij nodig? Dit soort vragen stellen wij onszelf bij BenBelle elke dag opnieuw. Goede kinderopvang vraagt namelijk om aandachtig kijken en luisteren naar de behoefte van het individuele kind en het toepassen van praktische kennis. We leren hier elke dag van experts als Hanneke Poot, Steven Pont en Emmi Pikler. Hierdoor weten we bijvoorbeeld dat wanneer een baby op zijn buik ligt hij niet alleen de juiste spieren ontwikkelt die nu goed zijn voor zijn fysieke ontwikkeling, maar deze houding hem ook later helpt om beter te kunnen lezen. Dat soort kennis dus.

 

 

 

Gaat jouw hart van dit soort weetjes sneller kloppen en voldoe jij aan onderstaand profiel? Laten we dan kennis maken. 

 

 

 

 

Wie zoeken wij?:

In verband met ziekte en zwangerschapsverlof zoeken wij diverse tijdelijke medewerkers voor onze kinderdagverblijven, zoals:

 

 

 

1. Een pedagogisch medewerker voor een babygroep 

 

 

 

2. Een pedagogisch medewerker voor een peutergroep 

 

 

 

 

3. Werk je liever flexibel op verschillende groepen? Dat kan ook! Word dan BenXtra collega voor 27-36 uur.

 

 

 

Werk je toch liever op de BSO? Kijk dan ook eens naar onze andere vacature voor BSO-medewerkers.

 

 

 

Wie ben jij?
Het werken met kinderen is wat je het allerliefste doet. Je sensitieve responsiviteit zorgt ervoor dat je precies aanvoelt wat een kind nodig heeft om zich veilig te voelen en tot spel te komen. Je hebt zowel overzicht op de groep als aandacht voor het welbevinden van het individuele kind. Je weet dat ieder kind een eigen volgorde en tempo qua ontwikkeling heeft en speelt daar op in. Samen met je collega’s bedenk je activiteiten die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van een groep of kind. Je bent leergierig en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied.

 

 

 

Verder beschik je over:
• een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau;
• voldoende pedagogische kennis en vaardigheden om kinderen op een professionele manier te begeleiden;
• een open houding, waarmee je eerlijk en transparant communiceert;
• goede communicatieve vaardigheden voor het schrijven van (kind)verslagen en het contact met ouders/verzorgers.

 

 

 

Ook ben je:
• collegiaal en flexibel;
• gestructureerd, zodat je overzicht houdt over je werk;
• wil je je blijvend verdiepen in de ontwikkelingen binnen je vakgebied;
• nieuwsgierig; van nieuwe kennis en ervaringen word je blij.

Bij welk bedrijf kom je werken?:

Wie is BenBelle?
BenBelle is een kinderopvangorganisatie met een duidelijke visie. De kernwaarden kwaliteit, huiselijk, open, groen en met plezier vormen het uitgangspunt voor onze opvang. We hebben drie vestigingen in en om Amersfoort waar we kinderen van 0 tot 12 jaar pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang bieden van hoge kwaliteit. Het welzijn, welbevinden en plezier van zowel kinderen als collega’s staan daarbij voorop.

 

 

 

Bij ons werk je met passie en plezier. Je werkomgeving is inspirerend en nodigt uit om je persoonlijke talenten in te zetten. Wat breng jij voor talenten mee die de kinderen uitdagen en plezier brengen?

 

 

 

Wil je met ons kennismaken en meteen solliciteren? Stuur een mailtje met een motivatiebrief en een CV naar pz@benbelle.nl en dan nemen we contact met je op.

 

 

 

 

Contactpersoon: Els de Meijer
Telefoonnummer: +310334968680